Wednesday, March 24, 2010

Last weekend

Gambar diambil tanpa flash, jika kurang berkesan harap dimaafkan.

1. Sampai je dari K.L, & Perak aku rest dalam 10jam. Keesokkan harinya, (ahad) aku bergegas ke majlis perkahwinan serang rakan di Kelana Jaya, Selangor. Rasenye kejap je, dah kawen Suhailyn & Riz. Thanks pada Shaz sbb tolong send over the invitation card the week before. Aku ke KL sekejap je sbb perlu menyelesaikan banyak perkara di Melaka. On the way back, aku sempat singgah ke Putrajaya utk melihat #2nd International Hot Balloon. Memang betul-betul meriah berbeza dgn ape yg aku saksikan last year.. alhamdulillah.

2. Banyak aktiviti yg ade di sekitar lokasi. Bicycle riding, go card, small bike, shopping booth dan macam-macam lagi. Letih berjalan. Tapi seronok sbb macam-macam kita boleh buat. Tapi sayang, kusangka panas hingga ke malam rupanya hujan pada pukul 6.45 petang. Balloon yang aku tunggu-tunggu untuk terbang terpaksa dibatalkan. Penat aku berlari dengan kamera berat aku tu. Yang lagi best sorang kawan nie, die marah bebenor sbb die dtg pagi tp sampai tgh hari belon Xberlepas. Aku tnye die "pukul bape ko sampai?" die pun menjawab dengan pantas "pukul 9 td, awal!" aku pon selamba maki die, "ape gila ko dtg pukul 9, 1st departure pukul 7.45am laaaa" ekekekee ....

3. Gambar-gambar aku share kemudian, aku sibuk nak gila nie ..... nk balik, kalau sempat jogging utk fit kan badan.






Akmal Adanan,
0127655165

1 comment:

Zu Afiqah said...

sir, mane pic yg laen..?? hikhik..