Tuesday, July 7, 2009

SOLEMNIZATION

EVENT: PERNIKAHAN SALIKIN & IZZATI
VENUE: AMPANG JAYA, KUALA LUMPUR
DATE: JULY 4th, 2009
TIME: 1000-1130 HOURS
PHOTOGRAPHERS: ME & ONLY

Sabtu, 4 Julai, pukul 7pagi aku dah bertolak dari Shah Alam ke Ampang. Even waktu nikah tu lama lagi tp aku datang awal sbb Xbape familiar dengan daerah Ampang nie. Sampai sana 8.00pagi. So aku sempat tenguk2 ape yg perlu aku shoot nanti. Hari nie aku shoot solo je sbb aku mintak assistant aku rest utk drive kete malam yg sama ke Teluk Intan.

Rombongan pengantin dari Sungkai, Perak sampai tepat pada masanya. Ikin macam biasa nampak cool and relax mcm Xde pape akan berlaku.. itu lahh die ikin. Izzati juga hampir sama, ceria je sepanjang pagi. Semuanya berjalan lancar, dengan sekali lafaz mereka disatukan dengan nikahkan oleh ayahanda Izzati sendiri, En.Farid.



Kepada Ikin & Izzati, daripada aku, Selamat Pengantin Baru. Semoga bahagia ke anak cucu. Ok, kepada yang sudi melawat, after this aku akan update pulak gambar2 sekitar majlis persandingan mereka berdua. Still cari masa to do that. PEACE!!! :)


Akmal Adanan, Photographer
+6012.7655.165
official website http://www.akmaladanan.com/
email address akmaladanan@yahoo.com
YM akmaladanan@yahoo.com
my ex-blog http://akmaladanan.fotopages.com/
personal http://profiles.friendster.com/akmaladanan








The Official Photographer for GFII AGM GFII President's Cup 2009, KGSAAS [Tan Sri Abu Hassan Omar] & MITI Golf Tournament 2009. KGSS [Tan Sri Muhyiddin Yassin]
________________________________________________________________________________________

1 comment:

RosAzreen said...

nice pictures of them. you did a great job! :)

-the pengapit-