Thursday, July 2, 2009

BYE BYE MICHEAL JACKSON

Shayla Ivy cries as she holds a wax replica of Michael Jackson outside of Madame Tussaud's Wax Museum at The Venetian Hotel and Casino in Las Vegas on Thursday, June 25, 2009. The museum moved the figure outside in tribute to Michael Jackson who died Thursday. He was 50. (AP Photo/Laura Rauch)

Sumber gambar: http://blogs.wsj.com/photojournal/2009/06/26/pictures-of-the-day-207/


Lama rasenye aku menyepi dalam blog aku sendiri. Ntah, tiba2 ke'busy'an menyerang kehidupan aku dengan teruk. Last week masa aku bersih2kan kete, aku tiba2 mendengar berita kematian Micheal Jackson (MJ) di radio. FYI, Aku adalah salah sorang peminat Micheal Jackson. Tak tahu kenapa aku asyik kalau tgk die dance kat pentas. Die mmg ade style yang tersendiri, and ade aura yg sangat kuat utk menarik perhatian peminat. Walaupun dilanda pelbagai kontroversi, die juga menyumbang dengan lagu2 yang mengecam pencemaran bumi, peperangan dan sbgnya. Tapi sayang, org yg berbakat ini hidupnya singkat. Aku selalu bayangkan MJ nie dengan Arwahyarham Sudirman. Jugak seorang penghibur yang versatile yang meninggal muda. Mungkin ini adalah ketetapan Ilahi. ape pun, sama2 kita sedekahkan Al-Fatihah kepada yg telah pergi...

Tak lama lagi, jasadnya akan dikebumikan. Bersemadilah dengan aman. Ameen.
*aku kat Fuji, siapkan gambo.. hehehe

Akmal Adanan, Photographer
+6012.7655.165
official website http://www.akmaladanan.com/
email address akmaladanan@yahoo.com
YM akmaladanan@yahoo.com
my ex-blog http://akmaladanan.fotopages.com/
personal http://profiles.friendster.com/akmaladanan








The Official Photographer for GFII AGM GFII President's Cup 2009, KGSAAS [Tan Sri Abu Hassan Omar] & MITI Golf Tournament 2009. KGSS [Tan Sri Muhyiddin Yassin]
_____________________________________________________________________________________

1 comment:

Luqman Aziz said...

Salam akmaladnan...baru hari ni berkesempatan drop comment...minat jacko rupanya :)

wedding pics pls ;)