Saturday, July 25, 2009

TT SHAH ALAM #24

A group photo of remaining #24 TT Shah Alam's participation, at 2.00am. Picture courtesy of Mr.Jidin. (taken by Syai)

1. Thanks to all coz sudi dtg memeriahkan TT Shah Alam (kawasan kediaman kami). Aku sgt happy smlm, jumpe kawan2 seperjuangan yg lama Xjumpe, at least hilangkan sedikit stress aku yg lama bersarang di dalam kepala.

2. Semalam, kedatangan mmg sgt baik, at least 50pax, maybe because skrg sde free sikit, less Wedding job menjelang bulan puasa. (sape nk kawen dekat2 bualn pose wehh). Teruk aku kene fire dengan geng2 TT Bangi yg dtg 2 kete mlm td. Yus, Pevey, Zyad, Azizil, A.g, Tom (murtad s.alam) Xpe, nt aku bwk tentera aku serang TT Bangi pulak ahahhaa...

3. Kepada semua yg hadir, hope korang happy. Gambar tu aku assume hanya 30-40 of participants. Yg lain dah balik, aku pun balik pukul 2.30am, then, aku make up assignment aku at last tido at 4am. Pg nie aku dah ade kat kelas, baru lps present paper td. sume ok.

Xtau nk kata pe dahh... smbg lain kali je k

futnot: aku istihar perang pada budak2 tt Bangi

3 comments:

GLizZY said...

~Wahh, begitu pantas update..
(,") Merci..

Acai said...

Perrghh, terbaik mal..thanks duduk tepi aku dan bagi byk tips pasal shoot golf tournament..wei, kalau tak cukup orang ajaklah aku,hehe..aku nak gak rasa shoot camtu,huhu

akmaladanan said...

Glizzy, yaa as usual

acaii, ok beb, nt aku ajak ko join,
nak beli kamera telepon aku dulu..
ekekkekee