Monday, March 9, 2009

PUTRAJAYA LAGI

EVENT: PUTRAJAYA PHOTOSHOOT for MEDIA ADVERTISING
DATE: March 3rd, 2009

VENUE: PUTRAJAYA, SELANGOR
TAGS:
AKMAL, DIN, EPA
Dua hari selepas akmal shoot drift and bike race tue, akmal pegi lagi ke Putrajaya. Kali nie dengan my group members- din + epa. Hehehe, minggu nie 2 kali straight plak g sana. Ok for this time akmal menyahut cabaran utk membuat promo utk pasarkan Putrajaya as tourist destination. Tp nie kelas asgnmt jer, Xde banyak masa nk buat proper planning, story board etc. Plan pegi hari selasa, alamak, time nk g tu hujan. Tp sedapkan hati jer "kat sana Xhujan kot" then pegi je laaaaa ...lepas exit tol Putrajaya, harapan kami berkecai,.. hujan turun dengan lebat ...adeiii.... abes laaa kali nie (kami berkata dalam hati) ..

Sampai on location, hujan masih lagi turun. Xpe, kami pun relax2 dalam kereta dulu, alhamdulillah.. kata orang, kalau hajat baik insyaallah Allah akan tolong. Xlama selepas tu hujan pun berhenti. So kami pun buat laa ape yg patut, shoot ape2 yg kami fikir menarik di Putrajaya. Menarik? ye menarik ....Putrajaya selepas hujan, itulah ape yg kami kene tonjolkan ker? ekekkee ...actually, semua gambar tu kami jadikan mcm slide show, ade sikit background lagu ...alhamdulillah, lecturer and rakan2 terutamanya dari Iran + Libya nampak seronok ...tp, akmal Xboleh tunjuk di sini. jangan marah ye, hakcipta terpelihara ...ehehe ok, nanti akmal akan upload gambar wedding on March 8th, 2009 ... just after this entry ok!!

regards,
Akmal Adanan, Photographer
+6012.7655.165
official website| www.akmaladanan.com
email address| admin@akmaladanan.com
YM| akmaladanan@yahoo.com
my ex-blog| http://akmaladanan.fotopages.com
personal| http://profiles.friendster.com/akmaladanan


________________________________________________________________________________________

3 comments:

rahmat said...

aggghhhhhh.....tensi tol aku tengok n3 ni mal....nanis aku dibuatnya..waaaaaaa!!!!!!
p/s: nt buat projek ni kat bp plak ya mal.

akmaladanan said...

abg mat, alaaa bese2 je
keje pon last min,
less plan ..ape terlintas jalan je
hihihi

Rashidee Azman said...

suka kale dia..
kalau lah boley buat kale camnih kan best..