Monday, March 2, 2009

EVENT: RECEPTION AMIR & YANA
DATE: February 28th, 2009
VENUE: GRAND BLUE WAVE HOTEL, SHAH ALAM
TAGS: Second photographer for Adib

First posting after akmal launch this blog, akmal nak kongsi gambar-gambar semasa reception pasangan yang bahagia Amir & Yana yang berlangsung di Hotel Grand Blue Wave, Shah Alam. Amir and Yana selamat diijabkabulkan pada pagi majlis resepsi ini. Akmal bekerja untuk Adib as his 2nd photographer. Amir and Yana mmg nampak sangat happy malam itu... they really enjoy their memorial day!! Konsep perkahwinan mereka sangat elegant, pelamin yang cantik, and deco yg kemas dan menarik. Everything runs very well, semuanya enjoy to bless both groom and bride that night. OK, kita sama2 lihat gambar-gambar nya dulu okeyy!!!Thanks to the family and frens for the great hospitality... hehe like the gift very much - really nice one. Akmal terperanjat mlm tue hahaha ade orang kirim salam.. hehe, cari2 ingat kan siape rupanya akmal kenal - terjumpa my ex-classmate, Hajar & Rozie... ekekekeee ade-ade je korang nie =)

Ohh yaa ...t
hanks to Syafik & Rita sent me home that night. TQ


*The whole day im in class, balik umah around 5pm, then charge all the batteries and prepare for the shoot tonight. Really hectic day, busy all the time. But, this is what I like to do ...arrived home at 12.30am in the morning. Have late dinner with tom, and came back home at 1.30am. After that, doing some asingments for tomorrow's class (Sunday) ....


regards,
Akmal Adanan, Photographer

+6012.7655.165
official website| www.akmaladanan.com
email address| admin@akmaladanan.com
YM| akmaladanan@yahoo.com
my ex-blog| http://akmaladanan.fotopages.com
personal| http://profiles.friendster.com/akmaladanan




_____________________________________________________________________________________

4 comments:

Faiz & Lam said...

Akmal,
Tahniah dah ada blog baru.
All the best!

ranggie said...

akmal tahniah kerana dah ada rambut baru,,,ehhh silap blog baru..ekkekeke memandangkan dah ada account pro aku akan kembali berblog balik..ekekekkek

rahmat said...

full of color...lovely shots..welldone mal.

shairul said...

akmal....aku teruja...ngan warna ko sedap mata memandang...hehehe akmal kasi ajarin aku pakai mac nanti k...muaaahhh ko..hahaha