Monday, October 26, 2009

C9 OUTING @THE CURVE DAMANSARA

1. Saja akmal cari-cari gambar lama dalam Hard Disk nie. Then terjumpa gambar-gambar outing ti Damansara i think last April or May. Outing nie secara spontan, lepas kita makan-makan di Bawal Power di area tu jugak.

2. To be honest malam tu akmal Xbawak kamera pun. So, gambar-gambar nie adalah hasil dari 2 orang jurugambar (yang ini je ade dalam HD). Akmal credit gambar-gambar nie kepada Ajib & Qayyum. Ohh, ade a few gambar ikan keli tu gambar Faiz. So mari lihat a few yang akmal edit.

3. Thanks to our model, baby yang sudi melayan kerenah potographer malam itu.

4. Pada malam itu juga, we all found a new talented model (tp Xberapa cun laa).... datang jauh dari Thailand dan sanggup memberikan pose2 maut dengan baring di parking lot. Jika tidak sanggup melihat, sila tutup mata anda dengan kedua tapak tangan. ekekeke... lihat di bawah.

5. Ade lagi gambar lain akmal Xsertakan di sini. Kalu sudi nk lihat gambar-gambar unselected, boleh ke link yg akmal sertakan di SINI.



Akmal Adanan, Photographer
+6012.7655.165
official website http://www.akmaladanan.com/
email address akmaladanan@yahoo.com
YM akmaladanan@yahoo.com
my ex-blog http://akmaladanan.fotopages.com/
personal http://www.facebook.com/akmaladanan?ref=profile

5 comments:

Shahrul Shaharuddin said...

cool model ya.. (baby).. :)

can i shoot her, akmal? im new in Modelling shoot.. hope can learn from u.. :)

AKMAL PHOTOGRAPHY said...

Shahrul, thanks
aku pon new lagi
nk shoot die nt aku tnyekan ekekke

TashadeNatasha said...

last pose tu mmg hot

AKMAL PHOTOGRAPHY said...

yeeesss agree laa Tasha ....
ekekkeke

ramona rahman said...

saperr mamat hot tue..???aku rasa mcm nk bunuh org jerr...tp aku sabor...sebab dpt perfurm percuma..yeahhh!!! paco rabane & anna suii..tima kacehh abam ketakk...hahahaha