Saturday, January 23, 2010

Al-fatihah

Sebagai rakyat johor yang sejati. Aku mmg sangat sedih mendengar berita kemangkatan baginda Tuanku Sultan Johor, Sultan Iskandar 7.15mlm semalam 22.01.2010. Takziah kepada semua kaum keluarga, kerabat diraja dan kesemua rakyat Johor dan takluk jajahannya. Pada aku Baginda adalah seorang Sultan yang sungguh berkarisma, mempunyai pendirian dan gaya kepimpinan yang tinggi. Sesungguhnya kehilangan Almarhum sangat dirasai. Kepada Tunku Ibrahim Ismail Sultan Iskandar, tahniah atas pertabalan baginda sebagai Sultan Johor yang baru menggantikan Almarhum Ayahanda beliau. Semoga Negeri Johor terus maju di bawah naungan Tuanku. Amin.

Sayang ada juga manusia yang sgt fanatik. Tak tentu pasal nak menunjukkan kehebatannya dalam hal rohaniah dan sebagainya. Jika anda ada masa, sila click SINI dan kemudian nilaikan ...

*maaf, link yg saya beri di atas sudah tidak exist. Mungkin dihapuskan, or has been deleted. Untuk melihat bagaimana brilliant nya penulis blog berkenaan sila click SINI.





Al-Fatihah Almarhum Tuanku Sultan Johor, Sultan Iskandar ...





Patik yang hina,
Akmal Adanan

3 comments:

nasr said...

xsgka ada gak org cm tu, ape la yg dia xpuas ati tu ek mal. ni da jd kes polis daa.. http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Sunday/Mutakhir/20100124230121/Article/ - din

raihan razman said...

sgt kurang ajar..
sedeyh..sgt sedeyh..

AKMAL PHOTOGRAPHY said...

budak tu dah serah diri ke polis ....
tunggu je laa ape hukuman di dunia nie
hukan akhirat maybe die dpt keampunan sbb die rasa die sgt suci compare to other people kan ..