Thursday, September 24, 2009

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 1430H - BATU PAHAT, JOHOR

Picture taken by my uncle - Cik An

1. Raya tahun nie sangat lah meriah. Semua family berkumpul di rumah aku. Alhamdullillah, semuanya berseronok pada hari raya tahun ini. So, gambar di atas adalah gambar family aku pada 1 Syawal. Gambar-gambar lain ade tp dieorg dah simpan.

2. Ahad nie aku and adik2 akan balik ke KL. Rase macam terlalu singkat (lama sebenarnya) dah abes cuti. Disebabkan tanggungjawab yang perlu disiapkan, aku gagahkan jugak.

3. Kepada yang memandu utk pulang ke kota, drive safely.. jangan terburu-buru. Jika penat berehatlah. Bosan kan membaca nasihat-nasihat macam nie. Tp, percayalah kamu akan lebih bosan jika terlibat dalam kemalangan dan sebagainya.

4. Berhati-hatilah.



Akmal Adanan, Photographer
+6012.7655.165
official website http://www.akmaladanan.com/
email address akmaladanan@yahoo.com
YM akmaladanan@yahoo.com
my ex-blog http://akmaladanan.fotopages.com/
personal http://facebook.com/akmaladanan

1 comment:

ieraazizi said...

selamat hari raya..duit raye satu..he3