Wednesday, September 16, 2009

MY CAR ADMITTED TO THE GARAGE

1. Hari nie nie seharian aku kat SS14 Subang Jaya. Lepas aku antar Lan g firma guaman dia, tiba2 kete aku mati n Xleh start plak.

2. 12.30 sampai kol 8.30pm menunggu adalah satu saat yg sgt mencabar... nasib baik aku bawak laptop. So sempat juga aku siapkan research aku utk sekian kalinya.

3. Skrg aku kat bengkel, nasib ade aircond yg sejuk... aman rasanya. Sementara tu aku suruh mkanik nie tukar enjin 1.3 litre aku jadi 4 Throttle Black Top. Sape2 nk cube race ngan aku, jgn pasang angan2 nk menang.

4. Penat la menaip... smbg nanti

p/s: aku nak balik kampung esok, nasib baik rosak hari nie ...still bernasib baik




Akmal Adanan, Photographer
+6012.7655.165
official website http://www.akmaladanan.com/
email address akmaladanan@yahoo.com
YM akmaladanan@yahoo.com
my ex-blog http://akmaladanan.fotopages.com/
personal http://www.facebook.com/akmaladanan?ref=profile

2 comments:

helmi ibrahim said...

huish.

stuju dengan pilihan ko.

4A-GE 20V black top.

aku dah gune, memang best!

=p

Rosli Arof / Photografik said...

alhamdulilah masih blh beraya...

selamat hari raya bro, maaf zahir... :-)