Monday, September 28, 2009

GOOD BYE HARI RAYA, BACK TO NORMAL

Gambar hiasan. Location: Blkg Padang Indonesia.

1. Malam td aku sampai Shah Alam lebih kurang jam 12tgh malam. Penat btol drive kete smlm. Sampai je rumah terus tidur dengan amannya... Rasa berat sungguh nk balik sini sebab rasa masa beraya terlalu singkat.

2. Aku harus menghadapi realiti, sekarang adalah time untuk study. No time to relax. Masa aku semakin suntuk. Aku kene kerja lebih untuk pasikan semuanya berjalan lancar.

3. Skrg, rutin hidup aku sebagai pelajar/ perantau mula kembali. Bangun pagi td, kemas-kemas bilik then terus bersiap. Now aku kat Mcd mcm biasa buat kerja. Sebulan nie time utk struggle. kawan-kawan doakan aku berjaya ok. Terima kasih.

4. Ok, enough blogging. Continue my work now ...



Akmal Adanan, Photographer
+6012.7655.165
official website http://www.akmaladanan.com/
email address akmaladanan@yahoo.com
YM akmaladanan@yahoo.com
my ex-blog http://akmaladanan.fotopages.com/
personal http://www.facebook.com/akmaladanan?ref=profile

2 comments:

Acai said...

amin mal, semoga ko berjaya dengan apa yang ko lakukan..:) wei, jomlah test keta ngan honda aku,hehe..:) dah masuk enjin baru kaa? mal, jom lah raya umah paiz ke,hehe

Rosli Arof / Photografik said...

good luck bro... all the best...