Saturday, February 7, 2009

Welcome to my new blog !

This is my latest header at fotopages ...

FromFOTOPAGES [2007] TO BLOG [2009]
www.akmaladanan.com
DATE MOVED : February, 17 2009

Hi, rase mcm janggal pulak menulis di dlm 'rumah' baru nie ... 2 tahun akmal bersama fotopages | http://akmaladanan.fotopages.com... alhamdulillah, setelah berusaha beberapa minggu nie, dpt jugak siapkan rumah baru nie utk akmal share lagi my life as a photographer ...jgk gambar2 yg akmal ambil ... ok terlebih dulu, thanks to everyone of u yg sudi singgah, semoga kamu suke preface blog baru akmal nie ... ini saje yg reti akmal lakukan

sebenarnya klu kamu lihat entry di bawah (sebelum enty) ini, akmal dh cuba2 gak buat blog nie since 2007 lg... tp Xde kekuatan nk buat mcm mana... hehhe, im not an IT savvy frens ... so u noe laaa. kesempatan nie nk ucapkan ribuan terima kasih pada din nuket, ko lah org yg paling setia menolong aku, sabar dan sangat tenang ,... jugak pada Toro yg bg tau aku install mende2 nie, pada youtube, google and sume2 laaaaaa ....alhamdulillah, akhirnya terlaksana.

Semoga kalian terus memberi sokongan !!!

"kamu hanya akan mendapat ape yg biasa kamu perolehi jika kamu hanya melakukan ape yg kamu biasa lakukan"

Do better extraordinary, I will miss my fotopages much ...byk sungguh pengalaman dan suka duka di sana ... =)

Regrads,
Akmal Adanan, Photographer
+6012.7655.165

akmaladanan@yahoo.com
www.akmaladanan.com
http://akmaladanan.fotopages.com

1 comment:

acai said...

Slm akmal, waaaa, dah ada domain dan blog sendiri tu..:) guna blogger pun ok gak..takplah nanti ko akan biasa juga..:) sorry sesangat mal, lately memang kerja aku gila2 punye banyak..kalau ko datang ofis akupun rasanya aku tak sempat layan,huhu...

*sape yang tolong buat ni mal? ajek ek?hehe..