Saturday, February 21, 2009

"MIMPI"

EVENT: SHOWCASE MIMPI THEATER
DATE: February 19th, 2009
VENUE: UiTM PUNCAK PERDANA, SELANGOR
TAGS: Second Photographer for Chronicles Memory

Job kali nie lain sedikit daripada yg sebelum2 nya ....kali nie agak commercial sikit, akmal bekerja untuk Fadh owner of chronicleofmemories utk sesi photoshoot pelajar-pelajar Art Management (kalau silap tolong betulkan yaa) utk sebelum theater mereka dipentaskan bulan April dan the Video Conference VC on March nanti. Ok, mmg tugas kali nie agak mencabar, how to manage big crowds in a small classroom is highly challenging. Thats y we came with a quit number of people to assist the photo shoot. Mereka yg turut bersama sesi nie:-

Photographers
(1) Fadh
(2) Akmal
(3) Qayyum
(4) Mior*
(5) Ajib*

p/s:Individu yg bertanda (*) adalah orang2 yang dicari oleh boss mereka pada hari itu. =D kerana menghilangkan diri tanpa usul periksa.

Before the photoshoot begin...
hehhe, akmal sbnrnya bertugas kat dalam another room, saje keluar amek angin, panas sehh kat dlm tue ...eekekkee, kat luar nie tempat photoshoot utk group photo ...ohh lupe nk gtau, theme mereka is cool & elegant. last minit idea, akmal Xmau color orange tu too obvious, so i use the top of the backdrop only... well it works ok for me =)

This is actually one of the Doctorate from oversea (I dont know where he is coming from), one of the lecturer in that faculty. A very nice person, very sporting and humble. Ohh, ok this photoshoot is actually as a preparation for them to came out with a book ...i dun know what is the specific name ...but its like the official potfolio of their theater... sorry if im mistaken yaa

Kami bertolak dari shah alam pukul 9pagi, dengan supercharge toro yg super laju ----> dlm mase 5min(dr kiraan handphone fadh) smpai di UiTM Puncak Perdana. Laju bukan? whoahahhaaa, sampai je terus set up flash dan shoot non stop.

Untuk sesi nie, kami bekerjasama dengan Shaza + and Ryan. Mereke berdua, mewakili their batch (final semester) utk This BIG project. Thanks a lot to both of you as well as all the students to give full support to make the shooting session more interesting. Mengikut perkiraan, seramai 70++ students dan 12orang Lecturers took part in this session. Fadh,Qayyum, and Mior handling group photos, meanwhile me in charge for personal photoshoot (70++ students) in the other room. Agak seronok menekan shutter, shoot yg bermula 9.30am finish at 3pm. Ehh, time running very fast, thats y i felt quit exhausted, mcm amek wedding rasenye plak penat die ...whoaa =O

BEHIND THE SCENE
*thanks mior + ajib amek gambo aku.

*seriously, I am quite exhausted ..I shot approx. 15-20 shots per students... comprising formal and so called 'daring pose' hehehhe .... setaip org akan menggayakan style mereka. each of them akan bergaya atas, bawah, ke tengah, tepi pusing belakang melompat (I pon melompat [tipu] ) and many many many more ...and my camera have to follow all the pose they made .... hehheheee my leg nw is painful (sikit je sebenarnye) macam panjat bukit (seriously) ...whhoahahhahaaa.... but nevermind Im happy to do it... =D

all photos are randomly chosen, the rest is well kept in the hard disk
hopefully u happy working with us ....thanks again ... see u again!! =D

Regrads,
Akmal Adanan, Photographer
+6012.7655.165
official website www.akmaladanan.com
email address admin@akmaladanan.com
YM akmaladanan@yahoo.com
my ex-blog http://akmaladanan.fotopages.com/
personal http://profiles.friendster.com/akmaladanan
_____________________________________________________________________________________

1 comment:

laskar13 said...

cantek banget blog baru kamu nie ;)