Tuesday, August 11, 2009

Me @AnyEvent Booth - PAMERAN PENGANTIN

Photo courtesy of SananaAnyEvent

1. Sabtu lepas aku, qayyum, ajib & abg wan ke Midvalley - Pameran Pengantin 2009. Memenuhi jemputan rakan baik Jidin&Shanana ke booth mereka di sana. Mmg cantik booth & artwork mereka. Konsep dan idea juga sgtlahh menarik. Untuk melihat lebih gambar, sila ke SINI Abg Zainal Halim pon ade... cayalahh Jidin!!!

2. Ahad ptg, soon after kelas, aku blk ke B.Pahat.

3. Semalam, setengah hari aku ke Hospital, antar ayah aku buat check up, x-tray etc. Ptg aku tido kepenatan.

4. Hari nie aku struggle utk siapkan album. Sikit je lagi... Tp skrg bergelut dengan nyamuk yg byk sgt kat bilik aku, menambahkan tensen aku nk selesaikan album nie... ade yg aku bakar sume nyamuk2 nie kang. Geram betol dgn makhluk satu nie.

5. Hello geng2 BP- Paan, Din, Naim, Abg Mat dan yg lain... bile mau ngeteh nie???



Akmal Adanan, Photographer
+6012.7655.165
official website http://www.akmaladanan.com/
email address akmaladanan@yahoo.com
YM akmaladanan@yahoo.com
my ex-blog http://akmaladanan.fotopages.com/
personal http://profiles.friendster.com/akmaladanan

3 comments:

naya said...

mal,penah dgr shieldtox?buy one!

shairulfaiz said...

takde masalah apa -apa cuma sangka buruk korang dh benci ngan aku jer...sms pon korang tak balas...tue yg macam aku nie dipinggirkan...

anyevent said...

Salam....Thanks so much akmal datang visit booth anyevent....korang memang datang lagi memeriahkan lagi suasana.....bila nak buka posa sesama?