Friday, November 19, 2010

AWAS: ARTIKEL INI SEDIKIT MEMBOSANKAN

My extremely used laptop ...a macbook from Apple, US

1. Entah mengapa, aku merasakan aku sangat stress dengan kerja-kerja yang tak pernah habis lagi bertambah-tambah. Hobi yang aku minati ntah ke mana. Girlfriends2 yg disayangi pun lari jauh meninggalkan. Selamat tinggal Agnes Monica, Nora Danish, Julia Zeigler mahupun Jue Aziz. Segala date kita terpaksa ditangguhkan. Abang terpaksa mendahulukan kepentingan kerja .. nak menonton filem pecah panggung 40Juta pun belum sempat lagi ...

2. Terima kasih aku nak ucapkan kepada laptop aku yang sangat berjasa dengan aku sejak kebelakangan ini. Dah lebih kurang 2 tahun laptop ni berkhidmat utk aku. Tanpa mengadu panas, penat atau pun haus. Terus bekerja tanpa henti. Berbaloi juga rasanya aku beli laptop seken hand RM3100.00 dulu. Ye laaa dulu mahal, skrg dengan harga tu dah dapat brand new apple laptop. Nasib badan ...

3. Bulan ni, aku sibuk sangat - sambil menanda, key in marks, edit filing, dan kemas meja, aku juga akan ke Sabah (TBC) utk satu assignment photo+research khas. Aku tak pernah sampai Sabah lagi. Aku dengar Sabah macam ala-ala Maldives... aku kurang pasti sapa makhluk yg bagi maklumat sulit nie.. tp, kita tengok je nanti. Dalam masa yang sama aku sedang siapkan slide utk present paper di Asia conference 30Nov2010 nanti. Tambah lagi, aku sedang design fac magazine dateline - very close, in early december.

4. Sapa-sapa yang ade link ceramah motivasi atau cara mengurangkan stress, sila tinggalkan maklumat utk Aku lihat atau dengar...






Akmal Adanan,
0127655165

2 comments:

Shahrul Shaharuddin said...

Salam Mal,

Stress yang baik, kalau dihandle ngan betol membuahkan hasil yang elok..hehe tu ape yg aku belajo la kan..

Sabah g mane? kalau g KK, layan Manukan ok gak.. huhu kalau g Sampoerna, layan Sipadan le jawabnye.. huhu~

All the best Mal!.. =)

kurt @syamaizar said...

takut nt bro mal ni layan seafood yg sodap2 jak kt kk nt..ekekeke..