Monday, November 23, 2009

SOLEMNIZATION ANIQ & RIZNA

1. Majlis pernikahan aniq & rizna nie berlangsung pada hari Sabtu, 21hb November 2009. Then, akmal baru sempat siapkan a few gambar-gambar sekitar majlis pernikahan dieorg. Byk sangat rasenya frame nk pilih. So, gambar-gambar di bawah nie random je dari pilihan mata kasar. Yang lain-lain, kite tengok dalam album nanti ye...


2. Hari ni badan rasa macam Xberapa sedap, sakit sana sini. Lama Xshoot full reception, mmg terasa penatnya. I have to face this through out december nanti. Hehe, penat tapi enjoy....

3. Sorry, hari ni aku X ade idea nk story byk. After this nk bersiap-siap print my hard cover for my thesis. Hari nie jugak aku akan siapkan segalanya berkaitan study aku. Hope everything goes well seperti yang dirancang.

Akmal Adanan, Photographer
+6012.7655.165
official website http://www.akmaladanan.com/
email address akmaladanan@yahoo.com
YM akmaladanan@yahoo.com
my ex-blog http://akmaladanan.fotopages.com/
personal http://www.facebook.com/akmaladanan?ref=profile

2 comments:

Kamal Zharif bin Kamaludin said...

best2 gmbr yang abg amik ni.. lagi2 gmbr no 2, color matching pun kena.

backrground clean...

smart!!

Rosli Arof / Photografik said...

mcm biasa...mantop abis...