Wednesday, June 6, 2012

Contoh Kad Kahwin Unik

Kad kawen untuk mereka yang bekerja di Imigresen; Percintaan di kaunter imigresen mungkin menjadi pemangkin idea ini

1. Okay, tengkiu sudi datang blog aku hari ni ...aku takde topik menarik nak tulis hari ni ...akan tetapi aku ade sesuatu nak share dengan semua kawan-kawan, yang hendak berkahwin, juga kepada yang hendak berkahwin lagi.

2. Sepanjang aku hidup nie ..pelbagai jenis jemputan dan jenis kad kahwin diterima. Ade yang stereotype, ada yang simple dan tak kurang ade yang sangat menarik perhatian. Macam-macam jenis lahh ....pada pendapat aku, kad kahwin ni sepatutnya sesuatu yang menyentuh keunikan pasangan tersebut, bukan jenis tukar nama dan warna tema atas template dan print. Kalau begitu ..macam pada aku "no soul" ....not personalize.

3. So aku pun buat sedikit rujukan di kawan baik ...google dan inilah hasilnya ....

Kad kawen moqh yang memberi aku inspirasi ....
Percintaan di fb lead to this unique idea
Peminat Man United yang over excited
Kad kawen untuk pensyarah; Idea datang apabila stress menyiapkan kertas soalan peperiksaan akhir setiap semester
Editor surat kabar suka kad kawen ala2 begini
Kad kawen sesuai untuk pegawai-pegawai bank ..idea timbul apabila banyak cek tertunggak tak siap key in
Pengantin yang suka cokelat, ini design yg terbaik
Kad kawen ala-ala website
Kad kahwin untuk para guru sekolah
Banyak-banyak jenis kad, jenis photostate ni terbaik ....
Kad kahwin peminat sukan basikal


4. Macam-macam jenis design ada ...maybe ada yang kata, its too modern, mungkin orang-orang tua akan marah, "macam tak berapa adat", dan mungkin akan ada seribu-macam pendapat. Tapi, apa pun, itu perkahwinan anda, itu kad anda dan itu duit anda ....semuanya terpulang pada yang empunya badan.


Kad kawen aku ....


Semoga akan memberi sedikit inspirasi kepada semua pasangan ...tq!!




Akmal Adanan
0137793993

3 comments:

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

terbaek lah semua kad2 ni bro.. huhhu.. dah ade idea da ni =D

armouris said...

terjumpa e-book percuma, bagus untuk orang yang dah/nak kahwin… sharing is caring :) - Permata Yang Hilang - Panduan Hubungan Suami Isteri Melayu Islam

zul liana said...

sangat suke kad kawen untuk guru sekolah....dapat idea..;)